010-5116242 hijmos@hetnet.nl

Monteur nodig?

Bel: 010-5116242
Maandag t/m vrijdag
Voor spoedreparaties ook op zaterdag en zondag

Dak

In ons klimaat is een waterdicht dak geen overbodige luxe. Dankzij goede isolatie voorkomt u bovendien een hoge energierekening voor verwarmen en koelen. HIJMOS zorgt voor een mooie en vakkundige dakoplossing, zodat u er tientallen jaren droog en behaaglijk bij zit.

N

Zinkwerk

Voor een mooi en duurzaam dak is zink een goede keuze. Hijmos is uw zinkspecialist. Wij maken zinken maatwerkonderdelen: aansluitingen met ventilatiekanalen, schoorstenen of dakkapellen of zinken dakgoten en afvoeren. Ook voor een geheel zinken dak draaien wij onze hand niet om.

U

Dakinspectie

Daken gaan zo’n vijftien tot twintig jaar mee. Met een periodieke dakinspectie door HIJMOS bent u verzekerd van langdurige kwaliteit. En heeft u onverhoopt toch een lekkage, dan zijn we snel ter plaatse om de schade te beperken en het lek te dichten.

Storing

Niets is zo vervelend als koud water en een koud huis als het buiten vriest. Bel ons! Wij zijn altijd bereikbaar en reageren snel met een effectieve oplossing. We zijn te bereiken op: 010-5116242 of via het contactformulier.