010-5116242 hijmos@hetnet.nl

Monteur nodig?

Bel: 010-5116242
Maandag t/m vrijdag
Voor spoedreparaties ook op zaterdag en zondag

Loodgieterswerk

Leidingen in en om het huis zorgen voor aan- en afvoer van water. HIJMOS lost lekkages en verstoppingen snel en effectief op.

Waterleidingen

Een waterleiding gaat niet snel stuk, een lekkende kraan komt daarentegen vaker voor. HIJMOS helpt u graag direct uit de problemen.
Natuurlijk repareren we niet alleen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer, dan leggen wij vakkundig het leidingwerk aan.

Rioolontstopping

Een overlopend riool of een verstopte afvoer geven heel veel overlast Daar moet gauw een oplossing voor komen! HIJMOS heeft het vakmanschap en het gereedschap om uw riolering snel te ontstoppen.

Dakgoten en regenpijpen

Een flinke regenbui en water dat niet goed weg kan, veroorzaken natte buiten- en binnenmuren en rottend hout. HIJMOS houdt uw dakgoten en regenpijpen in goede staat en helpt snel bij probleemsituaties.

Storing

Niets is zo vervelend als koud water en een koud huis als het buiten vriest. Bel ons! Wij zijn altijd bereikbaar en reageren snel met een effectieve oplossing. We zijn te bereiken op: 010-5116242 of via het contactformulier.