010-5116242 hijmos@hetnet.nl

Monteur nodig?

Bel: 010-5116242
Maandag t/m vrijdag
Voor spoedreparaties ook op zaterdag en zondag

Verwarming

Hijmos, uw comfortspecialist voor thuis en bedrijf. Uw wooncomfort neemt toe met een goed verwarmings- en warmwatersysteem. HIJMOS zorgt voor kwaliteit met levering, installatie, onderhoud of reparatie.

Advies

Bij de aanschaf van een cv-installatie is vakkundig en onafhankelijk advies een voorwaarde. Dat krijgt u bij HIJMOS. Dankzij een groot aanbod aan merkproducten heeft u de keuze voor een cv-installatie die bij u past. Zowel een traditionele combiketel (cv en warm water) als een ketel gecombineerd met een zonneboiler.

De grootte van uw huis en uw gezin bepalen de vereiste hoeveelheid warm water. HIJMOS adviseert wat in uw situatie de beste keuze is.

Onderhoud

Kwaliteitsproducten en grondig onderhoud zijn nodig voor een betrouwbare cv-installatie. HIJMOS beschikt over de kennis en het vakmanschap die hiervoor nodig zijn. Voor moderne ketels is een onderhoudsbeurt per achttien maanden voldoende. Heeft u al een contract voor cv-onderhoud? Wij nemen dat graag voor u over, zodat u service in de buurt heeft.

Storing

Niets is zo vervelend als koud water en een koud huis als het buiten vriest. Bel ons! Wij zijn altijd bereikbaar en reageren snel met een effectieve oplossing. We zijn te bereiken op: 010-5116242 of via het contactformulier.